Klatring
De ulike taubremstypene

Hvilken taubrems skal jeg velge?

Dette er et spørsmål vi ofte får, og her kommer en forklaring på de ulike typer taubrems vi tilbyr, samt hvilken som passer best for deg.

29. jan. 2024
Turbrev
Skilek rundt Østernvann

Mildværet legger seg nådeløst over østlandet og vi står overfor en av sesongens siste skihelger marka. Snødekket er tynt og steienete – og likevel legger vi ut på en todagers jakt etter fin skikjøring.

14. feb. 2023
Testrapport
Rottefella Xplore

Det var en solfylt fredag på Frognerseteren med perfekte forhold i marka, og alt lå til rette for en fin skitest sammen med Alfa, Rottefella og Åsnes.

01. feb. 2023
Turbrev
Øyfjell / Bosnuten

Årets første «randotur» gikk av stabelen andre helgen i januar. Jeg (Oscar), Marius og Haakon, alle ansatte på Sportsnett, gjorde oss klare til å tilbringe helgen på Øyfjell kombinert med topptur.

26. jan. 2023
GORE-TEX
Hvordan vedlikeholde GORE-TEX hansker?

For å holde GORE-TEX hansker fine bør du følge disse enkle tipsene for å vedlikeholde de best mulig. Les våre tip til å vedlikeholde GORE-TEX hansker her

28. sep. 2022
GORE-TEX
Hvordan vedlikeholde GORE-TEX yttertøy?

Å ta godt vare på dine GORE-TEX-plagg er enkelt og det inkluderer å vaske vanntette GORE-TEX-yttertøy. Les våre tips til å gi GOR-TEX tøyet ditt lengre levetid.

28. sep. 2022
GORE-TEX
Hvordan vedlikeholde GORE-TEX sko?

Å ta godt vare på GORE-TEX-sko er enkelt. Vi gir deg tips om hvordan du rengjør GORE-TEX fottøyet ditt riktig.

28. sep. 2022
Sykkel
Kom i gang med Bikepacking

Sykling er en fantastisk måte å oppleve naturen på. Du kommer i kontakt med omgivelsene og turfølget på en helt annen måte. Denne artikkelen lærer deg alt du trenger for å komme i gang.

31. mai 2021
friluftsliv
Velg riktig tursko

Vi har svært mange ulike modeller tursko. Dette er det to gode grunner til. For det første har hver enkelt modell sin unike passform. Flere ulike sko betyr at det er større sjanse for at vi finner en sko som passer deg.

02. juni 2021
Friluftsliv
Guide til soveposer og liggeunderlag

Soveposen er et viktig valg før turen, uansett hvor du skal. Du må velge en sovepose som passer til ditt bruk. Les våre tips til hva du bør tenke på når du skal kjøpe sovepose eller liggeunderlag.

05. mai 2021
klatring
Klatreskoguide

Klatresko er en av de viktigste komponentene hos enhver klatrer. Valg av sko er et omfattende kapittel og de fleste klatrere har sterke meninger om størrelse og fasong. Les vår klatreskoguide.

05. mai 2021
friluftsliv
Hemmligheten bak en god natts søvn

Alle som har vært på tur og ligget våken natt etter natt fordi du enten ligger ubehagelig eller er kald vet å sette pris på et godt liggeunderlag.

02. mars 2021
Topptur
Mellomsesong

Med riktig kunnskap og utstyr kan man utnytte fordelene med hva en mellomsesong kan tilby. Les våre tips for å utnytte de litt vanskeligere sesongene.

22. nov. 2020
Topptur
Topptur: to tilnærminger

Kristian og Fredrik tar for seg to veldig vanlige tilnærminger til topptur. En turbasert og en frikjøringsrettet tilnærming.

25. feb. 2021
klatring
Isklatring – en ørliten introduskjon

For de som ønsker å teste isklatring gjelder det å gjøre ting enkelt i starten. Les våre tips til hvordan du kan komme i gang med isklatring.

09. feb. 2021
Topptur
En komplett utstyrsliste til alpine skiturer

Listen dekker det grunnleggende og det du trenger til de mer avanserte turene samt når du ønsker å krydre turen med overnatting eller klatring.

04. feb. 2021
Topptur
Det du trenger til topptur

Har du planer om å gå en tur eller to i vinter er det faktisk noe utstyr (og kunnskap) som er nødvendig å ha. Her kan du lese våre tips

21. jan. 2021
friluftsliv
Hanskeguide

Varme hender og føtter er et must på tur! Blir du først kald på hendene er mye av turen ødelagt. Vi hjelper deg å finne riktig hanske til riktig aktivitet.

22. des. 2020
friluftsliv
GORE-TEX Guide

De aller fleste har hørt om GORE-TEX, men vet du egentlig hva GORE-TEX er og hvilken type du bør velge? Vi har satt sammen en liten guide for å gjøre det litt enklere for deg å velge riktig produkt til deg og ditt bruk.

05. nov. 2020
friluftsliv
Stor sekkeguide

Når du kjøper sekk, prøv forskjellige sekker på ryggen med den tyngden du skal bære.Vi gir deg noen tips til hva du bør tenke på når du skal ha ny sekk.

24. mai 2020
Fjellski
Hva er så spesielt med fjellski?

Fjellski kjennetegnes ved at de er bredere enn langrennski. De har ofte stålkant og er produsert med en skikkelig trekjerne. Fjellskien du velger avhenger av bruksområde, terreng, ferdigheter og distanse.

19. jan. 2021