Paris Expedition
Unisex

1 200,-

Velg farge (Parispulk)

 • Parispulk

Velg størrelse

Om produktet

Den perfekte pulk for de som skal trekke med seg inntil 60 kg. Sklibrettet har blitt brukt på turer over Grønland, til Sydpolen og flere har brukt dem i skruisen mot Nordpolen. Brettet har fantastisk gli, mye takket være den 5 rillene under, og kan gjerne brukes etter hverandre dersom du har mye bagasje. Du kan også legge et brett som lokk over et annet når terrenget er ulendt. I tillegg kan du legge 2 brett oppe i hverandre slik at du har sikring hvis brettet skulle sprekke, selv om det er veldig lite sannsynlig. Brettet har opphøyde meier som gir bedre gli på hardt underlag og bra sporing i snø.Plasten er veldig solid i forhold til en stand...

Den perfekte pulk for de som skal trekke med seg inntil 60 kg. Sklibrettet har blitt brukt på turer over Grønland, til Sydpolen og flere har brukt dem i skruisen mot Nordpolen. Brettet har fantastisk gli, mye takket være den 5 rillene under, og kan gjerne brukes etter hverandre dersom du har mye bagasje. Du kan også legge et brett som lokk over et annet når terrenget er ulendt. I tillegg kan du legge 2 brett oppe i hverandre slik at du har sikring hvis brettet skulle sprekke, selv om det er veldig lite sannsynlig. Brettet har opphøyde meier som gir bedre gli på hardt underlag og bra sporing i snø.Plasten er veldig solid i forhold til en standard glassfiber pulk, og den tåler mye trekking på sand og stein.

Skal du rigge sklibrettet ordentlig for tur, tar du 4mm-tau og lager løkker i alle hullene rundt brettet. Så bruker du 2 bilstrikker som tres gjennom løkkene, og på den måten får du en tight og god last som det er lett å komme til.

Skal du bruke Paris i kuppert terreng (fjellet) anbefaler vi å bruke enten Acapulka eller Fjellpulken standard pulkdrag. Fest draget enten med Fjellpulken Dragfeste m/reimer, eller ved å lage en knute av 6-7mm-tau i de forsterkede hullene. Acapulka lager et komplett pulkdrag med bæresele. Her følger alt med for at du skal være klar til tur.

På lengre turer i flatere terreng kan du bruke tau som drag. Du lager en løkke av 6-7mm tau i hvert hull som du hekter en liten karabin på. Så er det bare å klikke dragtau fast i karabinen. Poenget med karabinen er at den vil løpe fritt i løkken og alltid finne midtpunktet for pulken når det legges kraft i draget. Denne løsningen blir ofte brukt på turer over Grønland og på Sydpolen.

Brettet er like egnet til aketur med familien som til de mer ekstreme turene, og størrelsen ble bestemt ut fra volum på 3 amerikanske ølkasser. Snakk om gjennomtenkt produkt!

Materiale

 • polytylen

Størrelse

 • 152 x 53 x 15cm
 • innvendig bredde ca 40cm

Vekt

 • ca 2200g
 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura