Den perfekte passformen

Ospreys engasjement innen teknisk innovasjon gir uovertruffen komfort i friluftsliv, reise og hverdag. Oppdag den perfekte passformen i Osprey-ryggsekker for menn og kvinner.

Over 40 år med utvikling av sekker har gitt Osprey mye erfaring med hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Denne graden av ekspertise, sammen med et urokkelig fokus på kvalitet og ytelse, har ført til flere utmerkelser innen mange segmenter av Osprey sitt utvalg.

Poco

Med fantastisk bæresystem og smarte løsninger, kan denne bæremeisen trygt bli med når de små skal introduseres for friluftslivets gleder! Godt ventilert bæresystem med god komfort til lange dager på tur. Både bæresystemet og barneavdelingen kan justeres, slik at sekken kan brukes av flere bærere og etter hvert som barnet vokser.

Archeon, Arcane og Apogee

Disse sekkene er skapt med tanke på en bærekraftig fremtid, samtidig som de er slitesterke nok til å tåle langvarig bruk. Kombinasjonen av resirkulerte stoffer, metallkomponenter og et komfortabelt ryggsystem gir en ryggsekk som er skapt for friluftslivet.

Ariel Pro 65 og Aether 70L

Fast'n'Lite alpin ryggsekk som er laget for alpine eventyr som strekker seg over flere dager eller måneder, klatreekspedisjoner i høyfjellet eller grensesprengende langdistanseturer gjennom ukjent landskap hvor den eneste stien er den du lager selv.

Porter og Rolling Transporter

Porter-reisesekkserie setter standarden for hvordan en god og praktisk reisesekk skal være. Med polstrede sidevegger, praktisk organisering og Zip away-bæresystem går all bæring til og fra flyplass og innsjekking som en lek.

Rolling Transporter er en romslig trillekuffert som oppfyller EU-kravene til håndbagasje.

Mira og Manta

Allsidig dagstursekker med egenskaper fjellgeitene og turentusiastene vet å anerkjenne. Godt ventilerte sekken er utstyrt med det oppspente Airspeed™-ryggsystemet som er perfekt for å holde deg tørr på ryggen samtidig som det gir suveren vektfordeling. Sekken har et 2,5-liters Hydraulics™ LT-drikkesystem, og skulle det begynner å øse ned, kan du beskytte sekken og utstyret ditt med det integrerte regntrekket.

Talon & Tempest

De ikoniske bestselgerene, Talon og Tempest, er laget for komfort og allsidighet, og har en uovertruffen ytelse. Talon og Tepmest føler seg som hjemme, uansett hvor du er og hva du gjør.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!