Explore again

Omfavn det ukjente. Utforsk stien som ingen har gått. Stå i motgang og press gjennom. Led flokken. Finn din storhet. Gjør det igjen, og igjen og igjen.

Talon & Tempest

De ikoniske bestselgerene, Talon og Tempest, er laget for komfort og allsidighet, og har en uovertruffen ytelse. Talon og Tempest føler seg som hjemme, uansett hvor du er og hva du gjør.

Kamber & Kresta

Kamber og Kreta er den perfekte ryggsekken for snowboard eller ski, skapt for skiturer i de store fjellene og eventyr på ski. Den er designet for utfordrende oppstigninger, episke turer i utmark og komfortable turer i preparerte løyper.

Sopris, Soelden og Sopris Pro

Soelden og Sopris er tekniske skisekker for turer i villmark som tilbyr førsteklasses passform og funksjon i en slitesterk pakke med lav vekt. Stoffer og materialer av høyeste kvalitet gjør at hvert gram føles lettere å bære under slitsomme oppstigninger. Den gode og stabile passformen legger til rette for dynamiske bevegelser i krevende nedkjøringer, slik at du kan spare energien din til når det virkelig gjelder.

Sopris Pro er en førsteklasses elektrisk ballongsekk med lav vekt og høy slitestyrke. Sekken er utstyrt med det elektroniske skredballongsystemet Alpride E1. I motsetning til trykkluft gjør det elektroniske systemet at du enkelt kan teste sekken så mye du vil, enkelt kan lade opp batteriet via usb eller fra to AA-batterier og enkelt kan ta med deg sekken på flyet. Når du starter systemet gjør det en selv-sjekk, og et lyspanel indikerer batterinivå og om systemet er klart.

Mutant

Femte generasjon av Mutant er en pålitelig, intelligent utstyrt klatresekk for oppstigninger året rundt. Utviklet for raske oppstigninger om sommeren til vinterens toppturer – Mutant vil aldri forlate ryggen din når du klatrer.

Transporter

Transporter-serien til Osprey er robuste og allsidige reisebagger av meget høy kvalitet. Designet for å være solid og slitesterk nok til la holde ut prøvelsene på lange ekspedisjoner. Også glimrende til dagligdags til trening og annet hvor du skal ha med mye tøy og/eller utstyr.

Disse kommer som både sekker, bagger og bagger med hjul.

Porter
Porter

Porter-reisesekkserie setter standarden for hvordan en god og praktisk reisesekk skal være. Med polstrede sidevegger, praktisk organisering og Zip away-bæresystem går all bæring til og fra flyplass og innsjekking som en lek.

Archeon

Solid og sikker tursekk med bruks- og bæreegenskaper som gjør Archeon-sekkene god til både kortere og lengre turer. Kombinasjonen av resirkulerte stoffer og metallkomponenter har gitt en ryggsekk som er skapt med tanke på en bærekraftig fremtid og lang levetid på produktet. Alle stoffene som er brukt i Archeon, er resirkulerte og slitesterke nok til å tåle langvarig bruk.

Arcane

Arcane-serien består av en rekke elegant hverdagssekker, smart laget for å passe til varierte oppgaver og tåle alle påkjenningene ved daglig bruk. Pakk sekken med det du trenger for dagen, ta den med på kontoret og videre til treningssenteret eller puben på kvelden. Laget med holdbare, sertifiserte og resirkulerte stoffer, intuitive og enkle funksjoner og et overraskende behagelig bæresystem.

Din handlekurv

Ingen varer

Gratis frakt på alle varer!

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!