Den perfekte passformen

Ospreys engasjement innen teknisk innovasjon gir uovertruffen komfort i friluftsliv, reise og hverdag. Oppdag den perfekte passformen i Osprey-ryggsekker for menn og kvinner.

Over 40 år med utvikling av sekker har gitt Osprey mye erfaring med hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Denne graden av ekspertise, sammen med et urokkelig fokus på kvalitet og ytelse, har ført til flere utmerkelser innen mange segmenter av Osprey sitt utvalg.

Friluftslivet kaller

Enten det er rett utenfor døren, eller mange tusen kilometer hjemmefra, så diskriminerer ikke naturen. Den lokker oss alle til å komme oss ut og nyte.

Se alt fra Osprey

Exos og Eja

Når hvert gram teller, men du likevel trenger en ryggsekk som leverer på de tøffeste turene, er Exos og Eja et førsteklasses valg. Denne sekken passer perfekt på de litt lengre turene når du skal ut på lengre etapper.

Stratos og Sirrus

Med et AirSpeed™-ventilert, trampolinesuspendert ryggsystem i netting, er Stratos og Sirrus tursekker designet med rikelig ventilasjon, slik at du kan være komfortabel i varmt vær eller under høyintensiv aktivitet.

Osprey UNLTD

Ospreys tilnærming til innovasjon og design overskrider alle grenser for å lage Osprey UNLTD-serien. De er første sekkeprodusent til å utnytte Carbon DLS™ 3D-printet teknologi. Resultatet er Osprey UNLTDs 3D-printede Fitscape Lumbar.

Transporter

Transporter-serien til Osprey er robuste og allsidige reisebagger av meget høy kvalitet. Designet for å være solid og slitesterk nok til la holde ut prøvelsene på lange ekspedisjoner. Også glimrende til dagligdags til trening og annet hvor du skal ha med mye tøy og/eller utstyr.

Heritage

Heritage-serien er ikke en gimmick eller en trend. Den er selve grunnlaget og drivkraften til Ospreys varige eksistens.

Talon & Tempest

De ikoniske bestselgerene, Talon og Tempest, er laget for komfort og allsidighet, og har en uovertruffen ytelse. Talon og Tempest føler seg som hjemme, uansett hvor du er og hva du gjør.

Aether & Ariel

Nye Aether & Ariel [og Plus-serien] har Osprey Airscape ryggsystem, og er ideelle ryggsekker til å tilbringer en uke på stien eller drar på en fjelltur i krevende terreng med mye utstyr. Med sine stabile, kroppsnære bæreegenskaper er disse sekkene som skapt for å håndtere tyngre oppakning i teknisk terreng.

Sekkene er konstruert bærekraftig med høykvalitets bluesign®-godkjent nylon- og PFC-gratis belegg av høyeste kvalitet ved bruk av grønn miljøvennlig kjemi.

Archeon

Solid og sikker tursekk med bruks- og bæreegenskaper som gjør Archeon-sekkene god til både kortere og lengre turer. Kombinasjonen av resirkulerte stoffer og metallkomponenter har gitt en ryggsekk som er skapt med tanke på en bærekraftig fremtid og lang levetid på produktet. Alle stoffene som er brukt i Archeon, er resirkulerte og slitesterke nok til å tåle langvarig bruk.

Poco bæremeis

Poco bæremeis fra Osprey har et fantastisk bæresystem og en rekke smarte løsninger. Godt ventilert bæresystem med god komfort til lange dager på tur. Både bæresystemet og barneavdelingen kan justeres, slik at sekken kan brukes av flere bærere og etter hvert som barnet vokser.

Arcane

Arcane-serien består av en rekke elegant hverdagssekker, smart laget for å passe til varierte oppgaver og tåle alle påkjenningene ved daglig bruk. Pakk sekken med det du trenger for dagen, ta den med på kontoret og videre til treningssenteret eller puben på kvelden. Laget med holdbare, sertifiserte og resirkulerte stoffer, intuitive og enkle funksjoner og et overraskende behagelig bæresystem.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!