Osprey Nimsdai

Bare de som tørr å presse sine begrensninger kan oppnå det umulige. Ikke begrens deg selv eller la noen begrense deg heller – Nimsdai Purja

Gå forbi det umulige

Den splitter nye Mutant Nimsdai 90l sekken fra Osprey er designet sammen med nepalesisk elitefjellklatrer og Osprey-ambassadør Nirmal Purja MBE (Nimsdai/Nims).

Nimsdai Purja er en ekstraordinær fjellklatrer som på grunn av hardt arbeid, mentalt sterke tankesett og besluttsomhet er i stand til å oppnå ting som selv erfarne klatrere ikke klarer.

2019 prosjekt mulig Den 29. oktober ble Nimsdai den raskeste personen til å klatre alle 14 av verdens høyeste 8000 m topper på under 7 måneder. Den forrige rekorden var på 7 år, noe som gjorde Nimsdai overlegen.

2021 K2 Vinter Nimsdai var blant det første laget som noensinne har toppet K2 på vinteren og det første som klarte det uten oksygen; en bragd som av mange anses som ikke bare umulig, men også en av tidenes største og vanskeligste fjellklatringsutfordring.

2022 verdensrekorder Nimsdai knuste to verdensrekorder i 2022, for å ha toppet tre høyere enn 8000 m topper - Everest, Lhotse og Kanchenjunga - på 8 dager, 23 timer og 10 minutter uten oksygen; og for å fullføre krysset fra Everest til Lhotse uten oksygen på bare 26 timer.

"Siden prosjekt Mulig har jeg alltid hatt Osprey på ryggen. Høyfjellsklatring krever ferdigheter og er veldig avhengig av utstyret. Sekken min må kunne bære betydelig vekt, bære kritisk utstyr og yte i de mest krevende forholdene. Det er grunnen til at jeg er stolt av det vi har skapt med Mutant Nimsdai 90 – det er DEN ultimate arbeidshestryggsekken som tåler alle utfordringer." Nirmal Purja.

Ingen fjellklatringssekk har blitt testet på samme måte som Ospreys nye utgave av Mutant Nimsdai 90. Med sin strømlinjeformede design er Mutant 90 laget for å levere sikker bæreevne og uovertruffen stabilitet på vinterturer som strekker seg over flere dager eller måneder. Sekken er testet av Nimsdai og teamet hans på deres historiske vinterbestigning av K2.

Fleksibiliteten gjør at du kan strippe sekken til harde toppstøt. Med minimalt overflødig utstyr, NanoFly™-stoffet, det forsterkede og snøsikre bæresystemet gir denne sekken deg bekymringsløs pålitelighet under de aller tøffeste forhold.

Populære serier fra Osprey

Talon & Tempest

De ikoniske bestselgerne Talon og Tempest, er laget for komfort og allsidighet, og har en uovertruffen ytelse. Talon og Tempest føler seg som hjemme, uansett hvor du er og hva du gjør.

Utviklingen av Talon og Tempest har holdt på i over 10 år. Talon og Tempest har erobret fjell, forsert elver og motstått mange stormer. Og igjen reiser Talon og Tempest seg, og bærer på erfaringen og ekspertisen fra fortiden og fremtidens teknologi og ytelse.

Med femte versjon av Talon og Tempest, slutter også denne serien seg til Ospreys vei mot mer bærekraftige produkter, gjennom bruk av høyytelses, resirkulert Robic Regen-stoff.

Exos og Eja

Når hvert gram teller, men du likevel trenger en ryggsekk som leverer på de tøffeste turene, er Exos og Eja et førsteklasses valg. Denne sekken passer perfekt på de litt lengre turene når du skal ut på lengre etapper.

Stratos og Sirrus

Med et AirSpeed™-ventilert, trampolinesuspendert ryggsystem i netting, er Stratos og Sirrus tursekker designet med rikelig ventilasjon, slik at du kan være komfortabel i varmt vær eller under høyintensiv aktivitet.

Aether & Ariel

Nye Aether & Ariel [og Plus-serien] har Osprey Airscape ryggsystem, og er ideelle ryggsekker til å tilbringer en uke på stien eller drar på en fjelltur i krevende terreng med mye utstyr. Med sine stabile, kroppsnære bæreegenskaper er disse sekkene som skapt for å håndtere tyngre oppakning i teknisk terreng.

Sekkene er konstruert bærekraftig med høykvalitets bluesign®-godkjent nylon- og PFC-gratis belegg av høyeste kvalitet ved bruk av grønn miljøvennlig kjemi.

Archeon

Solid og sikker tursekk med bruks- og bæreegenskaper som gjør Archeon-sekkene god til både kortere og lengre turer. Kombinasjonen av resirkulerte stoffer og metallkomponenter har gitt en ryggsekk som er skapt med tanke på en bærekraftig fremtid og lang levetid på produktet. Alle stoffene som er brukt i Archeon, er resirkulerte og slitesterke nok til å tåle langvarig bruk.

Osprey UNLTD

Ospreys tilnærming til innovasjon og design overskrider alle grenser for å lage Osprey UNLTD-serien. De er første sekkeprodusent til å utnytte Carbon DLS™ 3D-printet teknologi. Resultatet er Osprey UNLTDs 3D-printede Fitscape Lumbar.

Din handlekurv
Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!