ClifdenUnisex

1 350,-
Ikke medlem: 1 800,-

Velg farge (PRIZM SNOW BLACK)

 • PRIZM SNOW BLACK
 • PRIZM SNOW TORCH

Velg størrelse

Reserver i butikk

Om produktet

Endelig har Oakley laget en dedikert brille for fjell- og toppturfolk! Denne brillen beskytter mot lys og vær i fjellet, men samtidig er de lette, godt ventilerte og behagelig nok til å sitte på hele dagen. Den klassiske utformingen men ovale glass og moderne materialer gir de et helt unikt utseende!

 • Avtakbar beskyttelse på siden og over nesebroen
 • Unobtanium øre- og nesepadding som holder brillen på plass
 • Avtakbar snor for oppbevaring og sikkerhet

Glass:

Alle Oakley solbriller eller goggles fyller HDO standarden; De er svært klare, øker den visuelle kvaliteten og beskytter øynene både mot skadelige UV-stråler og ytre påkjenninger som slag.

Prizm Tungsten Polarized: Prizm er Oakley sitt eget fargefilter som er med å fremheve farger og kontrast, spesiallaget til den aktiviteten du driver med. Prizm Tungsten er valgt er fordi de kombinerer polarisering med Prizm. Dette gir de egenskaper som er svært gunstige for en fjellbrille, da polariseringen tar gjenskinn fra for eksempel snø og vann, og gir et klarere og mer behagelig bilde. De brune glassene gir et nøytralt utseende og synsbilde, samtidig som de framhever kontraster. Fungerer godt til varierende lysforhold.

Prizm Deep Water Polarized: Prizm er Oakley sitt eget fargefilter som er med å fremheve farger og kontrast, spesiallaget til den aktiviteten du driver med. Prizm Deep Water er ikke valgt er fordi de skal brukes til fisking, men fordi disse glassene kombinerer polarisering med Prizm. Dette gir de egenskaper som er svært gunstige for en fjellbrille, da polariseringen tar gjenskinn fra for eksempel snø og vann, og gir et klarere og mer behagelig bilde. Denne utgaven har blå glass som er godt egnet for bruk til varierende lysforhold.

Prizm Snow Black: Prizm er Oakley sitt eget fargefilter som er med å fremheve farger og kontrast, spesiallaget til den aktiviteten du driver med. Prizm snow øker kontrast og sikt på snøføre, slik at du tidlig kan oppdage ujemnheter i terrenget eller endringer i snøforhold. Denne utgaven har et mørkt speilglass og er godt egnet for bruk i sollys.

Prizm 24K Polarized: Prizm er Oakley sitt eget fargefilter som er med å fremheve farger og kontrast, spesiallaget til den aktiviteten du driver med. Prizm 24k er valgt er fordi de kombinerer polarisering med Prizm. Dette gir de egenskaper som er svært gunstige for en fjellbrille, da polariseringen tar gjenskinn fra for eksempel snø og vann, og gir et klarere og mer behagelig bilde. 24K Iridium er kraftige speilglass som er godt egnet til kraftig lys som du får høyt til fjells og når du går på sommersnø.

 • Prizm Snow Torch: Prizm er Oakley sitt eget fargefilter som er med å fremheve farger og kontrast, spesiallaget til den aktiviteten du driver med. Prizm snow øker kontrast og sikt på snøføre, slik at du tidlig kan oppdage ujemnheter i terrenget eller endringer i snøforhold. Denne utgaven har mellomsterkt glass som gjør at den er godt egnet for varierende forhold.
 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1 000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Julegaver kan byttes frem til 30.01.21

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!