Mutha Hubba NX Tent
Unisex

11 999,-

Velg farge (Green)

  • Green

Velg størrelse

Om produktet

Telltet som for mange har blitt en stor favoritt, har kommet i ny utgave! Nå med enda bedre ventilasjon og enklere oppsett en tidligere.

Stort og romslig tremannstelt i lettvektsklassen. Mye plass innvendig, to innganger og to fortelt. Et virkelig bra valg når man er flere på tur, men likevel vil ha lett sekk. Frittstående konstruksjon som er lett og sette opp, gjør at kravet til egnet teltplass blir lettere å oppfylle. Teltet har stort innvendig volum, som gir en god romfølelse og sørger for at man ikke må åle seg rundt for å få kledd på seg. Godt materialvalg og gjennomtenkt konstruksjon gjør teltet godt egnet til å holde nedbør på utsiden...

Telltet som for mange har blitt en stor favoritt, har kommet i ny utgave! Nå med enda bedre ventilasjon og enklere oppsett en tidligere.

Stort og romslig tremannstelt i lettvektsklassen. Mye plass innvendig, to innganger og to fortelt. Et virkelig bra valg når man er flere på tur, men likevel vil ha lett sekk. Frittstående konstruksjon som er lett og sette opp, gjør at kravet til egnet teltplass blir lettere å oppfylle. Teltet har stort innvendig volum, som gir en god romfølelse og sørger for at man ikke må åle seg rundt for å få kledd på seg. Godt materialvalg og gjennomtenkt konstruksjon gjør teltet godt egnet til å holde nedbør på utsiden av teltet.

Kapasitet: 3 personer + utstyr

Teltstang i aluminium fra DAC

Innvendig høyde: 112 cm

Bredde innertelt: 172 cm

Lengde innertelt: 213 cm

Minimumsvekt: 1,54 kg

Totalvekt: 2,26 kg

  • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1000,-

  • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

  • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura