Anbefalt

Glacier Limited 1957

4 799,-

Velg farge (Pure Grey Blue Flash)

 • Pure Grey Blue Flash
 • Pure Grey Red Flash

Velg størrelse

Det er få igjen i denne størrelsen.

Om produktet

Basert på den originale Glacier, men i ny eksklusiv utgave med egne fargekombinasjoner for Vuarnet sitt jubileum. I begrenset opplag på 600 stykk i hver farge. Det er en relativ stor brille, men med en tynn og elegant innfatning i rustfritt stål. Pilotbrille-utformingen gjør at den passer bra på de fleste ansikt. Avtakbare, perforerte skinnlapper beskytter øynene dine fra skadelige refleksjoner, samtidig som de slipper ut overskuddsvarme og motvirker at de dugger fort. Avtakbar festesnor.

Brilleglass

Linsene er laget i 100% mineralglass, noe som gjør at de for svært høy slitestyrke og motstand mot riper og støt. De beskytter 100% mot UV-lys, samtidig som de av de beste i klassen mot skadelig infrarødt lys.

 • Pure Grey Blue Flash: Kategori 3, 95% lysabsorpsjon. Grå glass gjengir de naturlige fargene på en svært god måte, samtidig beskytter og gir god kontrast.

 • Pure Grey Red Flash: Kategori 3, 90% lysabsorpsjon. Grå glass gjengir de naturlige fargene på en svært god måte, samtidig beskytter og gir god kontrast.

Vuarnet er franske solbriller produsert i Italia. Merket oppstod på slutten av 50-tallet av optiker og skientusiast Roger Pouillox. Brillene ble brukt som et alternativ til tunge goggles som dugget fort allerede i vinter-OL i 1960. Vuarnet kombinerer stil, funksjonalitet og høy kvalitet i fjellbriller, og skiller seg ut i fra mengden.

 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1 000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura

Din handlekurv

Ingen varer
Fortsett å handle