Radar EV PathUnisex

1 800,-

Velg farge (9638/Matte Black)

  • 9638/Matte Black
Det er få igjen i denne størrelsen.
Reserver i butikk

Om produktet

Radar EV er en svært lekker sportsbrille med stort synsfelt. EV står for Extended View, og denne modellen gir bedre utsikt oppover en tidligere briller i radar-serien. Svært god passform, fleksibelt materiale og lav vekt gjør at dette er en brille du kan ha på deg i timevis uten at den blir ukomfortabelt. Friksjonsgummien Unobtanium gjør at brillen sitter som et skudd, selv når du blir svett. God luftgjennomstrømning motvirker dugg på glassene. Den største fordelen med å velge Oakley er i imidlertid optikken. Må prøves!

Radar EV kommer og med to ulike former på linsen: Pitch og Path. Pitch er dekker mest nedover og gir best beskyttelse for lys under ifra. Path har en mindre kurve nederst, og slipper inn noe mer lys samt at den lufter bedre. Den passer også godt for de som sliter med at linsene kommer i kontakt med kinnene.

Glass:

Alle Oakley solbriller eller goggles fyller HDO standarden; De er svært klare, øker den visuelle kvaliteten og beskytter øynene både mot skadelige UV-stråler og ytre påkjenninger som slag.

Prizm Snow Black Iridium: Prizm er Oakley sitt eget fargefilter som er med å fremheve farger og kontrast, spesiallaget til den aktiviteten du driver med. Prizm snow øker kontrast og sikt på snøføre, slik at du tidlig kan oppdage ujemnheter i terrenget eller endringer i snøforhold. Denne utgaven har et mørkt speilglass og er godt egnet for bruk i sollys.

Prizm Snow Sapphire: Prizm er Oakley sitt eget fargefilter som er med å fremheve farger og kontrast, spesiallaget til den aktiviteten du driver med. Prizm snow øker kontrast og sikt på snøføre, slik at du tidlig kan oppdage ujemnheter i terrenget eller endringer i snøforhold. Denne utgaven har et mørkt speilglass og er godt egnet for bruk i sollys.

Prizm Snow Torch: Prizm er Oakley sitt eget fargefilter som er med å fremheve farger og kontrast, spesiallaget til den aktiviteten du driver med. Prizm snow øker kontrast og sikt på snøføre, slik at du tidlig kan oppdage ujemnheter i terrenget eller endringer i snøforhold. Denne utgaven har et middels mørke speilglass og egner seg godt varierende lysforhold.

Prizm Road: Prizm er Oakley sitt eget fargefilter som er med å fremheve farger og kontrast, spesiallaget til den aktiviteten du driver med. Road er laget til for sykling og hjelper deg med å oppdage nyanser i veien som hull eller sprekker før du kan med det blotte øyet. Denne linsen gir 20% lysgjennomslipp og egner seg godt varierende lysforhold.

Prizm Road Black: Prizm er Oakley sitt eget fargefilter som er med å fremheve farger og kontrast, spesiallaget til den aktiviteten du driver med. Road er laget til for sykling og hjelper deg med å oppdage nyanser i veien som hull eller sprekker før du kan med det blotte øyet. Denne linsen gir 11% lysgjennomslipp og egner seg godt til sol og klart vær.

Prizm Trail Torch: Prizm er Oakley sitt eget fargefilter som er med å fremheve farger og kontrast, spesiallaget til den aktiviteten du driver med. Trail er laget til stiløping og stisykling, og en oppdager stein, røtter og nyanser i jord raskere en du ville med det blotte øye. Denne linsen gir 36% lysgjennomslipp og egner seg godt varierende lysforhold.

Prizm Low Light: Prizm er Oakley sitt eget fargefilter som er med å fremheve farger og kontrast, spesiallaget til den aktiviteten du driver med. Low Light er spesielt tiltenkt dårlige lysforhold, slik at de er perfekt til mørketida eller dype skoger med mye skygge. Hele 75% lysgjennomslipp.

Prizm Black: Prizm er Oakley sitt eget fargefilter som er med å fremheve farger og kontrast, spesiallaget til den aktiviteten du driver med. Prizm Black er et et allroundglass godt egnet for sol og klarvær med 11% lysgjennomslipp.

Prizm Black Polarized: Prizm er Oakley sitt eget fargefilter som er med å fremheve farger og kontrast, spesiallaget til den aktiviteten du driver med. Polariseringen tar gjenskinn fra for eksempel snø og vann, og gir et klarere og mer behagelig bilde. Dette er et et allroundglass godt egnet for sol og klarvær med 11% lysgjennomslipp.

  • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1 000,-

  • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

  • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!