Verdens Fineste Fjellturer

399,-

Velg farge (Verdens Fineste Fjellturer)

  • Verdens Fineste Fjellturer

Velg størrelse

Reserver i butikk

Om produktet

VERDENS FINESTE FJELLTURER tar deg med på fjelltur til over 40 turmål i hele verden. Gjennom over 200 inspirerende sider, kan du bli med til klassiske turmål som Machu Picchu i Peru, ikoniske Grand Canyon, majestetiske Patagonia og populære Kilimanjaro.

VERDENS FINESTE FJELLTURER tar deg også med til lett tilgjengelige turmål som Alpene, Færøyene, Skottland og Madeira. I tillegg kan du også bli med til avsidesliggende turmål langt, langt hjemmefra.

VERDENS FINESTE FJELLTURER forteller deg hvorfor du skal reise til fjellgorillaene i Rwanda, gå Milford Sounds på New Zealand, bestige Mt Fuji i Japan eller besøke annerledeslandet Bhutan der innbyggerne måler menneskelig lykke framfor bruttonasjonalprodukt.

VERDENS FINESTE FJELLTURER er full av inspirerende bilder og historier. Boka vil både være til inspirasjon for deg som drømmer om å bestige nesten 7000 meter høye Aconcagua i Argentina, for deg på storbyferie i Cape Town som setter av tid til en avstikker opp på Table Mountain og for deg som pakker med deg fjellsko i bagasjen når du reiser på sommerferie til Middelhavsøyene Mallorca eller Korsika.

VERDENS FINESTE FJELLTURER er skrevet av Trygve Sunde Kolderup og Maria Philippa Rossi. Mange av bildene i boka er tatt av turfotografen Matti Bernitz.

  • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1 000,-

  • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

  • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!