Som én av ni butikker i Europa, og eneste i Norge, presenterer vi stolt verdens mest sofistikerte alpine klatrebekledning. Det er designet for svært krevende turer i fjellet, og kommer i et unikt 5-lagsystem som skal hjelpe alpine klatrere å nå toppen.

Dot Fleece

Seriens innerste lag jobber sammen med deg mens du klatrer. Den utnytter Dot Fleece teknologien som trekker fuktighet vekk fra huden og transporterer den til utsiden ved hjelp av hydrofobe indre garn og hydrofile ytre garn.

FutureFleece™

Dette isolerende mellomlaget benytter seg av FutureFleece™-teknologi. Det betyr at de har en stoffkonstruksjon som er laget med åttekantede garn med hule tverrsnitt slik at isolasjonen skal fungere optimalt.

50/50 Down

Seriens tredje lag har en 50/50 konstruksjon med 1000 Fill Pro dun, som gir deg den perfekte kombinasjon av varme, pusteevne og vekt.

FutureLight™

Verdens mest avanserte vanntette og pustende skallbekledning. Med FutureLight ™ gjør strukturen i membranen at luft kan passere gjennom slik at pusteevnen er god, uten å gå på kompromiss med vanntetthet og holdbarhet.

Cloud Down

Cloud Down-teknologien gir seriens ytterste lag maksimal plass for dunet, mens fôret samtidig holdes nær kroppen for en forbedret termisk ytelse. Fôret er aluminiumsbelagt for maksimal varme og lav vekt.

Utstyr og tilbehør
Din handlekurv
Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!