Innovativt fjellskisystem

Rottefella Xplore er en innovasjon innen fjellskiutstyr som gir økt skiglede og nye opplevelser. Rottefella Xplore Off-Track er et nytt bindingssystem som gir bedre mobilitet ved gange i alle typer terreng og økt stabilitet ved nedoverkjøring. Bindingen kommer med en allsidig utskiftbar flex, som er designet for å gi en god brukeropplevelse ved gange og nedoverkjøring. Rottefella Xplore fungerer like bra til langturer over flere dager som til kortere turer i nærområdet ditt. Gå der du vil, oppdag nye stier i kjent terreng eller utforsk ukjente steder utenfor løypa. Eventyret er nærmere enn du tror.

De beste opplevelsene måles ikke i mil, men i smil! Oppdag mer og oftere med Rottefella Xplore.

Bindingen Rottefella Xplore har bredere festepunkter enn tradisjonelle fjellskibindinger, for å gi bedre stabilitet.

Det som i tillegg gjør Xplore-bindingen unik er at den gir deg mulighet til å bytte ut flex-klossen, slik at du kan ha mykere flex oppover og hard kontrollert flex nedover.

Gå-opplevelsen er forbedret ved å flytte rotasjonspunktet tettere på foten, og med en integrert hælløfter som gir enklere gange oppover. Du kan også bytte til en free-pivot-plate som gir full rotasjon for økt komfort og energisparing i gange i oppoverbakker.

Åsnes ski med Rottefella Xplore

Alfa sko med Rottefella Xplore

Din handlekurv
Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!