For mange er fjellene og friluftslivet altomfattende, fra trening og ambisjoner, til kultur og miljø. For noen handler det om å balansere jobb med fritid. For andre handler det om balansen mellom familie og deres ønske om å flytte grensene for hva som er mulig - fysisk og mentalt.

Rab-eventyret startet med dun-isolasjon, og i dag har de fortsatt tradisjonen med å lage noe av verdens beste isolasjonsplagg. Hos oss finner du et godt sortiment av lette dunjakker og skallbekledning fra Rab

Microlight Alpine

Den ikoniske Microlight Alpine Jacket er gjenfødt i miljøvennlig drakt. En dunjakke med glimrende allroundegenskaper og fungerer like godt som ytterjakke, som mellomlag under en skalljakke eller som en sikkerhetsjakke i sekken for alpinisten. Microlight Alpine er som skapt for lange dager i vinterfjellet på topptur eller klatring.

Zenith

Lett regnregnjakke og bukse i Gore-Tex Paclite med forsterkning på e viktigste stedene. Jakken og buksen har nettingfór i lomene og lufting under armene for god mulighet til lufting. Passer like got til klatring som til hiking.

Torque Pant

Fast'n'Lite softshellbukser som er allsidige nok til å kunne brukes til buldring, klatring og toppturer. Rab bruker Lightweight Matrix™ double weave softshell med 2-veis stretch for maksimal brukerkomfort og slitestyrke.

Kaon Jacket

Kaon er en svært avansert isolasjonsjakke til bruk under skalljakke eller for seg selv. Gjennomført materialvalg med nøye utvalgt isolasjon på forskjellige steder for optimal varmeevne og fuktventilering.

Kinetic

Et innovativt skallplagg som endrer måten du kler deg på. Mer pustende, bedre bevegelsefrihet og mer komfort en vanlige skalljakker gjør at du har et plagg som fungerer til alt.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!