For mange er fjellene og friluftslivet altomfattende, fra trening og ambisjoner, til kultur og miljø. For noen handler det om å balansere jobb med fritid. For andre handler det om balansen mellom familie og deres ønske om å flytte grensene for hva som er mulig - fysisk og mentalt.

Rab-eventyret startet med dun-isolasjon, og i dag har de fortsatt tradisjonen med å lage noe av verdens beste isolasjonsplagg. Hos oss finner du et godt sortiment av lette dunjakker og skallbekledning fra Rab

Kaon Jacket

Kaon er en svært avansert isolasjonsjakke til bruk under skalljakke eller for seg selv. Gjennomført materialvalg med nøye utvalgt isolasjon på forskjellige steder for optimal varmeevne og fuktventilering.

Kinetic

Et innovativt skallplagg som endrer måten du kler deg på. Mer pustende, bedre bevegelsefrihet og mer komfort en vanlige skalljakker gjør at du har et plagg som fungerer til alt.

Ladakh GTX

Klassisk skalljakke med Gore-tex som funker til alt i fjellet. En romslig jakke som gir god beskyttelse men også komfort over lengre tid i fjellheimen.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!