Rab-eventyret startet med dun, og i dag har de fortsatt tradisjonen med å lage noe av verdens beste isolasjonsplagg. Hos oss finner du et godt sortiment av lette dunjakker og skallbekledning fra Rab

Xenair

Xenair-kolleksjonen er imponerende pustende, svært allsidig og slitesterk. Den er resultatet av omfattende testing og en dyp forståelse av fjellene.

Intelligent kartlegging av kroppens konturer, ulike tetthetsgrader i isolasjonen og pustende stoffer gjør at Xenair tilpasser seg til aktivitetsnivået og balanserer kroppstemperaturen din.

Microlight Alpine

Den ikoniske Microlight Alpine Jacket er gjenfødt i miljøvennlig drakt. En dunjakke med glimrende allroundegenskaper og fungerer like godt som ytterjakke, som mellomlag under en skalljakke eller som en sikkerhetsjakke i sekken for alpinisten. Microlight Alpine er som skapt for lange dager i vinterfjellet på topptur eller klatring.

Kinetic Alpine

Kinetic Alpine er en serie med jakker og bukser som er høyt pustende, stretchy og vanntett jakke til turer marka og på fjellet. Med Proflex-materiale har du høy bevegelsesfrihet og lite vekt med deg på tur. Det er benyttet forsterkninger på skuldre, ermer og rundt hetten for å hindre slitasje der du trenger mest beskyttelse.

Cirrus Flex

Cirrus Flex 2.0 er en serie med jakker og vester som du enkelt tilpasser aktiviteten de skal brukes i. Den kan være et mykt, pustende mellomlag for kalde vinterturer. Og den kan kastes over t-skjorten når de kjølige sommernettenene slår inn.

Torque

Fast'n'Lite softshellbukser og jakker som er allsidige nok til å kunne brukes til buldring, klatring og toppturer. Rab bruker Lightweight Matrix™ double weave softshell med 2-veis stretch for maksimal brukerkomfort og slitestyrke.

Khorma

Khorma er en skikkelig god serie laget med god bevegelsefrihet, solid ytterstoff og en passform som skriker toppturer og skikjøring.

Serien kommer i ORE-TEX® Pro stoff, Most Breathable og Most Rugged, for å få en jakke som både er slitesterk og svært pustende for lange dager med mange høydemeter.

For en lettere versjon kan du velge Khorma Gore-Tex Infinium som med laget for å være helt vindtett og svært vannavvisende, men fortsatt pustende pustende.

Du finner også jakken med Proflex membran oglinning i polyester som transporterer fukt ut. Dette gjør at jakka er perfekt for toppturer og andre aktiviteter du produserer mye varme.

Ladakh GTX

Klassisk GORE-TEX fjelljakke som bruker en myk og svært pustende membran. C-knit membran og resikulert ytterstoff gjør at den oppleves som myk og svært bevegelig, men uten at det går ut over hverken slitestyrke eller beskyttelse mot elementene.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!