For mange er fjellene og friluftslivet altomfattende, fra trening og ambisjoner, til kultur og miljø. For noen handler det om å balansere jobb med fritid. For andre handler det om balansen mellom familie og deres ønske om å flytte grensene for hva som er mulig - fysisk og mentalt.

Rab-eventyret startet med dun-isolasjon, og i dag har de fortsatt tradisjonen med å lage noe av verdens beste isolasjonsplagg. Hos oss finner du et godt sortiment av lette dunjakker og skallbekledning fra Rab

Cirrus Flex

Cirrus Flex 2.0 er en serie med jakker og vester som du enkelt tilpasser aktiviteten de skal brukes i. Den kan være et mykt, pustende mellomlag for kalde vinterturer. Og den kan kastes over t-skjorten når de kjølige sommernettenene slår inn.

Torque

Fast'n'Lite softshellbukser og jakker som er allsidige nok til å kunne brukes til buldring, klatring og toppturer. Rab bruker Lightweight Matrix™ double weave softshell med 2-veis stretch for maksimal brukerkomfort og slitestyrke.

Microlight Alpine

Den ikoniske Microlight Alpine Jacket er gjenfødt i miljøvennlig drakt. En dunjakke med glimrende allroundegenskaper og fungerer like godt som ytterjakke, som mellomlag under en skalljakke eller som en sikkerhetsjakke i sekken for alpinisten. Microlight Alpine er som skapt for lange dager i vinterfjellet på topptur eller klatring.

Khorma

Khorma er en skikkelig god serie laget med god bevegelsefrihet, solid ytterstoff og en passform som skriker toppturer og skikjøring.

Serien kommer i ORE-TEX® Pro stoff, Most Breathable og Most Rugged, for å få en jakke som både er slitesterk og svært pustende for lange dager med mange høydemeter.

For en lettere versjon kan du velge Khorma Gore-Tex Infinium som med laget for å være helt vindtett og svært vannavvisende, men fortsatt pustende pustende.

Du finner også jakken med Proflex membran oglinning i polyester som transporterer fukt ut. Dette gjør at jakka er perfekt for toppturer og andre aktiviteter du produserer mye varme.

Ladakh GTX

Klassisk GORE-TEX fjelljakke som bruker en myk og svært pustende membran. C-knit membran og resikulert ytterstoff gjør at den oppleves som myk og svært bevegelig, men uten at det går ut over hverken slitestyrke eller beskyttelse mot elementene.

Din handlekurv

Ingen varer

Gratis frakt på alle varer!
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!