Jawbreaker

2 000,-

Velg farge (PRIZM SNOW TORCH)

 • PRIZM SNOW TORCH

Velg størrelse

Sjekk butikklager

Om produktet

Jawbreaker™ er kanske en av de feteste sportsbrillene - ever! Oakley har samlet 40 års erfaring for å lage en brille med den beste optiken, det kuleste utseendet og den beste passformen. Laget med tanke på langrenn og sykling, men godt egnet for alle aktiviteter som innebærer høy hastighet og krever godt synsfelt, slik som skikjøring. Her kan du få en solbrille som langt på veg fungerer og beskytter som en skibrille, slik at du kan forenkle toppturen med å holde deg til et brillepar.

Jawbreaker leveres komplett med Microclear™ pose for oppbevaring og pussing av linsene, Sport Soft Vault Case (hardcase) og nesepads.

 • Økt synsfelt i øvre del av glasset tilpasset sykling og langrenn
 • Unobtanium® øre- og nesepadding som holder brillen på plass selv om du svetter
 • Switchlock™ låser for enkelt skifte av brilleglass

Glass:

Alle Oakley solbriller eller goggles fyller HDO standarden; De er svært klare, øker den visuelle kvaliteten og beskytter øynene både mot skadelige UV-stråler og ytre påkjenninger som slag.

Prizm Snow Torch: Prizm er Oakley sitt eget fargefilter som er med å fremheve farger og kontrast, spesiallaget til den aktiviteten du driver med. Prizm snow øker kontrast og sikt på snøføre, slik at du tidlig kan oppdage ujemnheter i terrenget eller endringer i snøforhold. Denne utgaven har et lyserødt glass som er godt egnet for bruk til varierende lysforhold.

 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1 000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!

Julegaver kan byttes frem til 16.01.20

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!

Fortsett å handle