En undertøys-revolusjon til alle utendørsfolk!

Northern Playground oppsto når et par aktive karer ikke klarte å finne klærne de drømte om. De var lei av å bli kalde på grunn av svett undertøy og bestemte seg derfor for å lage produktene selv ved hjelp av en gammel symaskin og kurs via YouTube.

Siden den gang har de kommet opp med en rekke geniale produkter som er enkle å ta av og på uten å måtte ta av blant annet bukse og sko. Med Zip-produktene er det superenkelt og raskt å skifte i takt med temperatur og aktivitetsnivå.

Zipwear

"Noen ganger er det for varmt med stillongs og noen ganger er det for kaldt uten". Zipwear kolleksjonen består av super funksjonelt undertøy med glidelås i sidene som gjør det enkelt å skifte underveis.

Organic Wool

Norsk design som er designet for funksjonalitet - både i hverdagen og til friluftsliv. Her er det brukt økologisk merinoull og silke for mykere og mer slitesterke plagg.

Super Hero

Super Hero Tee serien er et samarbeid mellom Northern Playground og Protect Our Winters (POW). Trøyene har motiv av tre ulike superhelter fra naturen som tar vare på oss og trøyene hedrer disse. For hver trøye som selges gåt deler av inntektene til POW, som jobber for å bekjempe klimaendringer og redde ski- og vinteraktiviteter for fremtidige generasjoner.

Made in Oslo

Lokalproduserte luer av deilig merinoull midt i hjertet av Oslo. Made in Oslo kolleksjonen gir muligheter til arbeidsløse kvinner i vårt lokalsamfunn.

Din handlekurv
Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!