Mammut Eiger Extreme
Overvinn alle fjelltopper

Radikale produkter – utviklet uten kompromisser. Topp moderne materialer og teknologier. Funksjonalitet for topp alpin ytelse.

Eiger Extreme er toppserien til Mammut som er perfekt for ekstreme situasjoner. Mammut har i flere år knyttet seg til noen av verdens beste alpinister for virkelig teste produktene på det mest ekstreme, før det lanseres.

Testingen har skjedd under svært tøffe forhold og over tidsrom som de fleste av oss aldri vil oppleve. Det gir en god sikkerhet for at Mammut har brukt all sin spisskompetanse for å lage det ypperste som er teknologisk og kvalitetsmessig mulig i dag.

Nordwand

Nordwand er toppserien til Mammut, navngitt av nordveggen på Eiger. Serien er laget for like ekstreme forhold og er derfor laget i GORE-TEX® Pro sin kraftigeste membran, Most Rugged, for å kunne tåle mekanisk slitasje og kraftig bruk.

Passform og detaljer gjør at den er perfekt for alle aktiviteter der bevegelsefrihet og god beskyttelse mot elementene er det aller viktigste, som alpin vinterklatring, toppturer i høyfjellet

Er du på jakt etter utfordrende alpine fjellturer, isklatring eller offpistkjøring er Nordwand-serien til å anbefale.

Eigerjoch

Eigerjoch-serien gir deg den perfekte kombinasjonen av beskyttelse mot vind og varme-isolerende egenskaper.

Konstruert for aktiv bruk i fjellet ned til minste detalj og passer perfekt til bruk som isolasjonslag under skalljakken eller for seg selv. Pakkes enkelt inn i egen innerlomme og bør alltid være med i sekken på fjellturer.

Eisfeld

Eisfeld-serien er en spennende hybridkonstruksjon hvor Mammut har kombinert softshell med hardshell for å lage den ultimate topptur- og vinterklatrebuksa. Serien passer for en rekke ulike aktiviteter som fotturer i fjell og lavland, klatring og toppturer på ski.

Ideelt som et ytterag for bestigninger og et perfekt mellomlag for nedkjøringer. Hybridkonstruksjonen kombinerer fukttransporteringen til en fleece, vindbeskyttelsen til en softshelljakke og isolasjonen til en isolasjonsjakke.

Utstyr

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!