CERRO TORRE

Cerro Torre-serien er Lowe Alpines toppmodeller av storsekker for tung oppakning. Det avanserte bæresystemet er utviklet og kontinuerlig forbedret gjennom 35 år. Et klassisk design med moderne løsninger gir deg en sekk hvor du komfortabelt kan bære vekt opp til 25 kg, uansett hva slags terreng du beveger deg i.

MANASLU

Sekkene i Manaslu-serien har et rent, moderne design. Kombinert med en robust konstruksjon, mange smarte løsninger og et komfortabelt bæresystem, får du en sekk som er velegnet til backpacking, reise eller flere dagers overnattingsturer ute i naturen. Manaslu er en god allrounder du fint kan bære opp til 20kg pakning med.

ALTUS

4-sesongs all-mountain tursekker designet for å kunne bevege seg sikkert og effektivt i all slags terreng. Altus-serien har et kraftig bæresystem som gir god komfort på lange turer i fjellet. En Altussekk fungerer utmerket til fjellvandring, toppturer eller ski-touring.

AEON

Aeon-serien er lette, tekniske multisport/dagstur-sekker som er klar for alt hva du har lyst på. En Aeonsekk er et like riktig valg enten du skal på en enkel kosetur eller en hard treningstur i fjellet. Komfortabelt bæresystem med ventilert ryggplate gir optimal ventilasjon selv under hard belasting.