Grunnleggere Greg, Jeff og Mike Lowe klatret allerede som 8 åringer med sin far Ralph og ble hektet på både klatring, både isklatring og fjellklatring. Etterhvert som de klatret kom interessen for og utvikle utstyr også, som de mente var altfor dårlig.

Greg Lowe var den første som lagde en justerbar rygg på en sekk i tillegg til at han var den første som utviklet sidekompresjon på sekker, noe som i dag er standard på sekker. Lowe Alpine har alltid vært ett ledende merke innenfor sekker og banet vei for mange andre i sekkemerker i dag. .

Lowe Alpine er fortsatt ledende på utvikling av sekker og har i dag noen av de beste sekkene på markedet.

Cholatse

Cholatse er perfekt til til lette overnattingsturer enten fra hytte-til-hytte eller med telt eller til dagsturer.

Minimalistisk utseende men med en rekke detaljer som gjør den praktisk i bruk, som for eksempel inngang på siden og romslig lomme på fronten. Laget i slitesterk Rip stop nylon-materiale. Ryggen kan reguleres, i tillegg til at den har mesh i ryggpanelet for optimal passform, pustegenskaper og komfort på tur

Under 24L

Her finner du et bredt spekter med sekker som blant annet hoftebbelter, drikkebelte, små sekker til jobb eller trening.

25–34 liter

Her finner du alt fra skole og jobbsekker til superlette sekker for alpine aktiviteter.

35–49 liter

Her finner du de store dagstursekkene som passer når du skal ha med hele familien på tur.

50–64 liter

Her finner du de mellomstore tursekkene. Med det mener vi sekker som gjerne er med på et par dagers utflukt med telt, sovepose og en god dose eventyrlyst.

65–110 liter

Her finner du de store sekkene. Enten du skal flere dager på tur til fjells eller søke eventyrene rundt omkring i verden.