Wisp JacketHerre

2 499,-1 249,-

Velg farge (048/jumpin blue)

  • 048/jumpin blue

Velg størrelse

Det er få igjen i denne størrelsen.
Sjekk butikklager

Om produktet

Hvordan føles det å pakke seg inn i luft? Denne ultrapustende isolasjonsjakken, fôret med Polartec Alpha, vil gi deg en fornemmelse. Bruk den når du går på ski, sykler til jobb eller en hvilken som helst annen aktivitet som krever pustende bekledning.

Houdinis designteam er opphengt i idéen om å skape det perfekte personlige mikroklimaet. Tenk på det som en perfekt sommerkveld ved Middelhavet. Det er aldri for kaldt, men heller ikke for varmt. Nøkkelen er luftgjennomstrømming. Det lar overflødig varme og fukt slippe ut, men holder på kroppens naturlige varme.

Innsiden i Wisp Jacket er i Polartec Alpha, et ultralett fôr med en åpen struktur som bygger opp en komfortabelt lag med varme mens det lar luften flyte fritt. Ytterstoffet er i det slitesterke C9 Ripstop med akkurat rett luftgjennomtrenging. De lette stoffene lar seg også komprimere, så jakken er lett å pakke.

The Wisp Jacket funker perfekt som et isolasjonsplagg under en annen jakke, men det er når du bruker den som et ytterlag at du virkelig kjenner forskjellen. Uansett om du står på standplass i en stor vegg eller går tur med hunden vil Wisp Jacket sørge for et lag med perfekt temperert luft rundt deg.

  • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1 000,-

  • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

  • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura

Din handlekurv

Ingen varer
Fortsett å handle