Shield

1 599,-

Velg farge (Blue/Black/Blue)

  • Blue/Black/Blue

Velg størrelse

Det er få igjen i denne størrelsen.

Om produktet

Shield er en brille som kombinerer tekniske egenskaper og et stilig utseende. Den sitter godt på med gummi på nesebroa og kurvede brillestenger. God lufting motvirker at den dugger på bratte oppstigninger eller på sykkelstien. Avtagbare sidebeskyttelser gir full beskyttelse.

Glass:

CameleonTM: lyssensitive og polariserte linser. Linsene er lyssensitive og justerer seg raskt fra kategori 2 til kategori 4 mørkhet i skarpt lys. Antiduggbehandlet med lasertråd, samme behandling som bl.a. benyttes i visirene på formel 1 hjelmer. Linsen er ideell for høyfjells og ski bruk.

Alti Arc 4: kategori 4 mineralglass. Kvalitetsglass med flash og anti-reflekterende finish. Ideell for bruk i høyfjellet da den gir svært god beskyttelse. Mineralglass er mer motstandsdyktige enn plastikkglass mot riper.

Spectron 3CF: er en kategori 3 linse med flash coating og passer til alle typer utendørs aktivitet eller lys. Laget i kraftig og slitesterkt polykarbonat.

Spectron 4: kat. 4 linser med coating mot solstråler som blir reflektert fra bakken. Linsene passer for alle typer sport der en blir utsatt for veldig skarpt lys, som vårskiturer, bre eller høyfjellet generelt. Laget i kraftig og slitesterkt polykarbonat.

  • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1 000,-

  • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

  • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura

Din handlekurv

Ingen varer
Fortsett å handle