Har du fortsatt plast på deg?

Icebreaker leder en bevegelse mot en mer naturlig måte å leve på med naturlige ytelsesalternativer. Klærne deres er laget av merinoull, en naturlig fiber som puster, er lett, håndterer fuktighet og regulerer temperaturen – helt uten å lukte.

Velg klær i 100% merinoull

100 % merino

“Vi tror der er en bedre måte og naturen har svarene." – Jeremy Moon, Grunnlegger.

Tech Lite

Icebreaker sin klassiker og mest solgte plagg? Tilsynelatende enkel, men med detaljer og komfort som gjør at den blir en favoritt.

200 Oasis

Svært allsidig trøyer i mellomtykk merinoull med stilig print. Kan brukes til nærmest alle aktiviteter året rundt, enten det er løping, skiturer eller klatring.

MerinoFine™

100 % superfin, luksuriøs merino. Eksepsjonelt myke, 15,5 mikron-fibre, som motstår lukt og regulerer kroppstemperaturen. Dette er merino slik du aldri har følt det før.

Utility Explore Hooded

Utility Explorer er en myk, varm og pustende genser i 100 % naturlig materiale. Genseren er i en avslappet og behagelig passform og med et Cool-light materiale som trekker fuktigheten vekk fra huden.

Hvorfor bruke merinoull på sommeren?

Så merkelig som det kan høres ut med det første, er merinoull noe av det mest behagelige du kan ha på deg om sommeren. Hvorfor? Fordi merinoullen sin utrolig fine og lette fibre kan absorbere store mengder fukt og effektivt videreføre den bort. Merino gir også naturlig beskyttelse mot UV-lys og UVB-stråler. I tillegg skjuler den vondt lukt og er miljøvennlig.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!