100% inspirert av naturen

Icebreaker har siden 1994 utviklet funksjonelt undertøy, treningsklær og friluftsklær i merinoull. Merinoull har mange gode egenskaper – holder deg varm og tørr ved å effektivt transportere bort svette og fuktighet, samtidig som den isolerer. I tillegg er det motstandsdyktig mot vond lukt, slik at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask.

De har i flere år kjempet for en positiv forandring for miljøet og verden og dette er kjernen i hele bedriften. Det handler om alt fra miljøet for sauene, inspirere mennesker til å velge naturlig, velge miljøvennlig emballasje og utvikler produkter uten plast.

“Vi tror der er en bedre måte og naturen har svarene." – Jeremy Moon, Grunnlegger.

260 Tech

Icebreakers tykkeste overdel og underdel til de som fryser lett eller skal være ute i kaldt vær. God passform og myk merinoull gjør dette til et behagelig plagg.

200 Oasis

Svært allsidig trøyer i mellomtykk merinoull med stilig print. Kan brukes til nærmest alle aktiviteter året rundt, enten det er løping, skiturer eller klatring.

Element

Elemental er den tykkeste ullen til Icebreaker og er derfor godt egnet når det er guffent vær ute. Som all annen ull isolerer den godt når den er fuktig, så den tåler både din svette og norsk klima godt

Urbant

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Julegaver kan byttes frem til 30.01.21

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!