“Vi tror der er en bedre måte og naturen har svarene." – Jeremy Moon, Grunnlegger.

Lag på lag prinsippet

Undertøy Velg lett og mykt undertøy i merinoull som innerste laget. Ull absorberer og transporterer bort svette og hindrer lukt.

Baselayer Velg mellom helt tynne eller trykkere baselayers som holder deg varm over undertøyet.

Første Lag Her kan du velge med lette t-skjorter eller tykkere langermet enten over basealyer eller uten for de varmere dagene.

Midt Lag Tenk på disse som plaggene du tar av og på etter behov. Dette er lagene du har med som ekstra i tilfelle været skulle endret seg.

Ytterste lag Varme, men lette jakker og bukser som i tillegg til å gi varme beskytte mot andre elementer, samtidig som det må være lett å bevege seg i.

Velg klær i 100% merinoull

100 % merino

Har du fortsatt plast på deg?

Icebreaker leder en bevegelse mot en mer naturlig måte å leve på med naturlige ytelsesalternativer. Klærne deres er laget av merinoull, en naturlig fiber som puster, er lett, håndterer fuktighet og regulerer temperaturen – helt uten å lukte.

Velg klær i 100% merinoull

ZoneKnit

ZoneKnit er en middelstykk trøye og hoodie i merinoull som hjelper til med å regulere temperaturen under høy aktivitet. Den er et ypperlig valg til trening og tur når det er kaldt - men du likevel fort kan bli varm og svett.

200 Oasis

Svært allsidig trøyer i mellomtykk merinoull med stilig print. Kan brukes til nærmest alle aktiviteter året rundt, enten det er løping, skiturer eller klatring.

Lodge Half Zip

Klassisk ullgenser som passer like godt ute på tur som til afterski. Tykk, ribbestrikket genser i merinoull med god varme og glidelås. Denne allsidige genseren får du mye glede av, både ute og inne foran peisen på hytta.

Zone

Ulltrøye som kombinerer tynn ull og paneler med ullnetting på strategiske steder. Den vanlige ullen holder på varmen, mens nettingen regulerer temperaturen ved å slippe ut mer fukt, samt at den tørker fortere. Perfekt til trening og aktiviteter med høy intensitet.

Tech Lite

Icebreaker sin klassiker og mest solgte plagg? Tilsynelatende enkel, men med detaljer og komfort som gjør at den blir en favoritt.

Din handlekurv
Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!