The Art of Layering

Houdinis produkter er utformet for å fungere sammen i et system basert på lagsvis påkledning. Lær å kombinere de rette stoffene, vekter og teksturer, slik at du kan forbedre all utendørs opplevelse. For å gjøre det lettere for deg å oppdage hvordan forskjellige Houdini-plagg utfyller hverandre, har vi samlet noen tips på hvordan du best kan kle deg i lag.

1 - Start med en godt undertøy.

Formålet med et undertøy er å gi varme og holde deg tørr ved å transportere fuktighet bort fra huden. Våre undertøy er laget av bare naturlige eller bare syntetiske materialer, aldri blandet. Dette betyr at de ikke bare gjør deg en tjeneste når det gjelder ytelse, men gjør også planeten en tjeneste ved å være helt biologisk nedbrytbar eller resirkulerbar.

2 - Skap varme med isolasjon.

Legg til din foretrukne tykkelse av isolasjon for å holde deg varm og koselig under alle aktiviteter. Lett å ta på og av for å regulere kroppens varme. Velg vår helt naturlige og bionedbrytbare ullisolasjon, eller velg de ekstremt slitesterke og langvarige fleeceplaggene laget av Polartec-stoff.

3 - Topp det av med et skall

Skallet ditt vil holde sterk vind og vann ut. Kle deg med et lett lag under for å ikke overopphete deg eller legg til mer isolasjon hvis du trenger mer varme. Alle våre skall er resirkulert, resirkulerbare og har en fluorkarbon -fri impregnering.

Sjekk Ut Produktene Under
ROLLERCOASTER

Innovasjon kommer i mange former. The Rollercoaster Jacket og Pants er laget i bærekraftige, tekniske materialer, men vi gikk også bakover for å tenke nytt rundt selve konstruksjonen av plaggene. De er laget av ett stykke stoff på en kropp i flere posisjoner, hentet fra skikjøring, alpinisme og isklatring. Rollercoaster er laget av resirkulerte fibre, er fullstendig resirkulerbar og helt fri for fluorkarboner.

Max experience. Zero impact.

Houdini er et svensk merke som lager klatre- og friluftsbekledning for folk som vil ha høy kvalitet, kompromissløs ytelse og bærekraftighet. Aldri det ene uten det andre. Vi tilbyr en komplett serie med funksjonell bekledning, fra undertøy til skall. Våre produkter er laget for folk som elsker denne planeten så høyt som vi gjør, og som derfor ønsker å gjøre den til et bedre sted.

The One and Only

Denne cleane hettegenseren har så mange innbygde egenskaper at du aldri vil slutte å finne bruksområder eller unnskyldninger for å ha den på.

Power Houdi er en forholdsvis tykk stretchfleece med overraskende gode løsninger og høy brukerkomfort. Passformen er tettsittende og teknisk. Det glatte, vindavvisende yttersiden bidrar til mindre friksjon mellom Houdien og skalljakka og gir bedre bevegelsesfrihet. Innsiden har myk microfiberfleece som er superkomfy og svært god fuktventilering. De artikulerte ermene har forlengede varme mansjetter med dobbelt lagt stoff og tommelfingerhull så det er lettere å holde hendene varme hvis du ikke kan eller vil bruke hansker. Sidelommene er forholdsvis høytsittende så de ikke skal komme i konflikt med klatreselen. Innerlommene er romslige. Den tettsittende hetten er noe for seg selv, drar du opp glidelåsen helt uten å ta på hetta varmer den så deilig i nakken og halsen at det er bare tull å bruke skjerf eller hals. Hetta passer fint under klatre- eller alpinhjelmen og har justerbar lukking.

Skal du ha bare 1 -én- fleecegenser MÅ det være en Power Houdi. En anvendelig klassiker som du aldri blir lei av! Anbefales på det varmeste av Sportsnett!

Sportsnett har kanskje Norgens beste utvalg av Houdini
Her kan du se resten av produktene fra Houdini

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!

Julegaver kan byttes frem til 16.01.20

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!

Fortsett å handle