!Produktet du leter etter er ikke lenger i vårt sortiment

Power Houdi
Herre

2 400,-

Velg farge (Sandstorm)

  Velg størrelse

   Denne størrelsen er utsolgt.
   Send oss en mail så prøver vi å skaffe den eller finne et alternativ!

   Om produktet

   Denne cleane hettegenseren har så mange innbygde egenskaper at du aldri vil slutte å finne bruksområder eller unnskyldninger for å ha den på. 

   Power Houdi er en forholdsvis tykk stretchfleece med fantastisk gode løsninger og høy brukerkomfort. Passformen er tettsittende og teknisk. Det glatte, vindavvisende yttersiden bidrar til mindre friksjon mellom Houdien og skalljakka og gir bedre bevegelsesfrihet. Innsiden har myk microfiberfleece som er superkomfy og har svært god fukttransport. De formsydde ermene har forlengede varme mansjetter med dobbelt lag stoff og tommelfingerhull så det er lettere å holde hendene varme hvis du ikke kan eller v...

   Denne cleane hettegenseren har så mange innbygde egenskaper at du aldri vil slutte å finne bruksområder eller unnskyldninger for å ha den på. 

   Power Houdi er en forholdsvis tykk stretchfleece med fantastisk gode løsninger og høy brukerkomfort. Passformen er tettsittende og teknisk. Det glatte, vindavvisende yttersiden bidrar til mindre friksjon mellom Houdien og skalljakka og gir bedre bevegelsesfrihet. Innsiden har myk microfiberfleece som er superkomfy og har svært god fukttransport. De formsydde ermene har forlengede varme mansjetter med dobbelt lag stoff og tommelfingerhull så det er lettere å holde hendene varme hvis du ikke kan eller vil bruke hansker. Lommene er forholdsvis høytsittende så de ikke skal komme i konflikt med klatreselen. Innerlommene er romslige. Den tettsittende hetten er noe for seg selv, drar du opp glidelåsen helt uten å ta på hetta varmer den så deilig i nakken og halsen at det er bare tull å bruke skjerf eller hals. Hetta passer fint under klatre- eller alpinhjelmen og har justerbar lukking.  

   Skal du ha bare 1 -en- fleecegenser MÅ det være en Power Houdi. En anvendelig klassiker som du aldri blir lei av! Anbefales på det varmeste av Sportsnett!

   • Vekt: 478g
   • 4-veis stretch
   • 2-veis frontglidelås
   • Forberedt for elektronikk med åpninger og festepunkter for hodetelefonkabler
   • Laget i Polartec® Power Stretch® Pro, 246g/m2, 50% polyester, 40% Nylon, 10% elastane

   Houdini tar miljøet på allvor, og ønsker at minst mulig materiale skal kastes og ikke brukes på nytt. Derfor ønsker Sportsnett og Houdini at du aldri kaster ditt utslitte Houdini plagg, men heller leverer den inn til Sportsnett så sender vi den til Houdini som vil resirkulere materialet i den.

   • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1000,-

   • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

   • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura