All Weather TeeUnisex

1 799,-

Velg farge (Bucket Blue)

 • Bucket Blue
Det er få igjen i denne størrelsen.
Reserver i butikk

Om produktet

Fóret t-skjorte for ekstra varme i all slags vær. En T-skjorte om holder deg varm i all slags vær. All Weather Tee er lett, fóret med Primaloft® Gold Active+. Dette er det ultimate plagget når du skal på topptur, løpe på vinteren eller på andre eventyr der vekt er essensielt. All Weather Tee er en ny generasjon isolasjonsplagg. Den er ultralett, puster svært godt og gir utmerket varme.

Men hvorfor er det en t-skjorte? Den dekker de essensielle delene av overkroppen, men med mindre vekt og stoff enn med en langermet isolasjonsjakke. Den minimalistiske designen, uten gidelås i front eller hette, gir et ultralett plagg som aldri kommer i veien, verken på kroppen eller i sekken. Varme der du trenger det, verken mer eller mindre.

T-skjorten er laget i C9-Ripstop™, et utrolig lett, slitesterkt og pustende stoff. Fôret, Primaloft® Gold Active+, 40 g, er varmt, lett, pustende og svært pakkbart. Både stoffet og fôret er laget av resirkulerte fibre og er fullstendig resirkulerbare. Plagget har en fluorkarbonfri vannavstøtende finish.

 • Vekt: Ca 230 gram
 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1 000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!