Svenske Hilleberg har i over 45 år produserer noen av verdens beste telt og tarper. Hilleberg-teltene kjennetegnes av kompromissløs kvalitet, lav vekt og holdbar for de meste ekstreme forhold. Teltene er enkle å slå opp, veier ikke for mye og holder i år etter år etter år, noe som gjør alt teltene passer både for polfarere og friluftsentusiaster.

BLACK LABEL

Black Label telt er perfekt for hyggelige turer i fint vær, der komforten og enklest mulig håndtering er viktigst. Teltene er like godt egnet til turer i de mest utfordrende terrengene og til det mest krevende været i alle årstider og du trenger styrken til et 4-sesongstelt.

RED LABEL

Red Label telt er det beste valget hvis du vil ha styrken og stabiliteten til et 4-sesongstelt, og hvis lett vekt er din høyeste prioritet.Teltene passer til både korte og lengre turer i generelt mindre krevende forhold i alle årstider.

YELLOW LABEL

Yellow Label telt er det beste valget hvis lett vekt er den høyest prioriteten, og hvis du reiser i de snøfrie månedene og i beskyttet terreng eller i varmere klima.

Telttilbehør

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!