Haute Route

399,-

Velg farge (NA)

  • NA

Velg størrelse

Reserver i butikk

Om produktet

Skisporet går gjennom et av verdens vakreste fjellandsskap. Hyttene står på kanten av stupene. Turtradisjonene strekker seg flere hundre år tilbake i tid. Haute Route, «Den høye vegen», er den originale flerdagers skituren i Alpene, og flere tusen legger hvert år ut fra Chamonix for å gå på ski til Zermatt eller Saas Fee i Sveits.

Haute Route – På ski gjennom Alpene er den første norskspråklige guideboken til turen som alle skientusiaster drømmer om å gjøre minst en gang i livet. Her finner du alt du trenger av informasjon, enten du ønsker å gå den klassiske ruta fra Chamonix til Zermatt eller har siktet deg inn på en av variantene. Boka har detaljerte rutebeskrivelser av tre av de mest aktuelle veiene gjennom fjellet: Den klassiske Haute Route, Verbier-varianten og Haute Route Bertol. Rutene er tegnet inn på gode kart fra Det sveitsiske kartverket.

I tillegg finner du alt du trenger av informasjon for å planlegge en tur, enten du vil gå med en profesjonell guide eller finne veien på egenhånd. Boka har et morsomt kapittel med Haute Route-anekdoter til glede for nye og gamle alpe-entusiaster. Boka inneholder et kapittel om snøskred av Markus Landrø i NVE og et kapittel om breferdsel skrevet av Anders Bahr – den nordmannen som har guidet Haute Route flest ganger.

Bjørn Lytskjold (f. 1955) vokste opp ved foten av Ulriken og gikk sine første alpine skiturer på Gulfjellet utenfor Bergen. Han gått ulike varianter av ruta 12 ganger. Haute Route – På ski gjennom Alpene er hans første bok.

  • Fri frakt

    Fri frakt på ordre over 1 000,-

  • Gratis retur

    Gratis retur (kan også returneres i butikk)

  • Sikker betaling

    Sikker betaling med kort eller faktura

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!