VBL SocksUnisex

249,-

Velg farge (VBL Socks)

 • VBL Socks

Velg størrelse

Reserver i butikk

Om produktet

Dampsperresokker hører naturlig med på arktiske eventyr, polekspedisjoner, høye fjell og andre iskalde utfordringer. Bæres mellom innersokk og yttersokk. Hindrer fuktighet i å fordampe ut i isolasjonssokken og skoen. Formsydde og tapede

Endelig en sokk laget til formålet! Den gjør plastposene overflødige..

 • Small: Str. 34-37. Vekt 34 g
 • Medium: Str. 37-42. Vekt 41 g
 • Large: Str. 42-48. Vekt 48 g

Skal du bevege deg flere dager ute i kulde (under 15 blå), så bør du vurdere dampsperresokker. Disse kan holde sokkene tørre og læret eller ytterstoffet i skoa tørt. Alle har vel opplevd en frossen sko som skal på beinet en hustrig morgen. Prøv disse, og opplev den ekstra varmen de også gir.

Dampsperre føles klam mot huden, så tynne ull-eller syntetsokker bør tas på først. Vi anbefaler ull som gir en noe bedre atmosfære i teltet enn syntetsokker etter noen dager... Huden blir gjerne vassen etter fulle dager med dampsperre. Kan være lurt å ha med en liten boks med talkum som du gnir inn føttene med.

Har du polarstøvler alla Alfa Mørdre Pro med kartank, er dampsperre et must. Ulla i kartanken suger til seg uendelige mengder fuktighet, og dette må unngås. For feinsmeckern anbefaler vi å enten kjøre en ekstra dampsperresokk eller plastpose også på utsiden av kartanken. Det sikrer mindre slitasje på sokken, samt hindrer vann inn hvis du plumper i en råk..

 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1 000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!