Devold har spesialisert seg på plaggene som varmer der det er viktigst: Innerst. De utvikler ullundertøy som både varmer i ekstreme forhold, isolerer når fukten kommer og som svaler og holder deg tørr når temperaturen stiger.

For at du skal få den beste opplevelsen ute, er det viktig at du velger riktig tøy til aktivitet og forhold.

Tinder Spacer

Den revolusjonerende produktserien Devold Tinden Spacer kombinerer for første gang materialet Spacer med ull; hvor man skaper luftlommer for ekstra isolasjon. Denne innovative teknologien gjør at ull kan konkurrere med andre materialer som har høy varme-til-vekt verdi. Serien består av en rekke mellomplagg med lav vekt og optimal varmeisolering.

Duo Active

Dobbelt undertøy for barn og ungdom som kombinerer det syntetiske ThermoLite-stoffet innerst og merinoull ytterst. Dette gir god fukttransport og tørker fort slik at barna holder seg varme og fornøyde.

Nibba

Laget av 100%, supermyk merinoull, med børstet innside, er Nibba som skapt for kalde kvelder og fallende temperaturer.

Expedition

To lags ullundertøy for ekstreme værforhold, som er utprøvd på flere polarferder. Serien har svært høy isoleringsevne og helt unike fukttransporterende egenskaper. Aquaduct behandlingen i det ytterste laget gir økt absorpsjon av fuktighet fra kroppen slik at den fordamper.

Signature

Fortid møter fremtid i Devold Signature. En serie bestående av supermyke, varme og allsidige basisplagg i 100 % merinoull, med kroppsnært snitt og klassiske strikkemønster hentet fra Devold-arkivet.

Kvalitet er sporbart

Merinoull er blant verdens mest etterspurte ull, og et førsteklasses tekstilvalg. Plagg i ren merinoull egner seg veldig godt til fysiske aktiviteter både på sommer som på vinter, på grunn av plaggets eksepsjonelle pusteegenskaper som bidrar til at du verken blir for varm eller begynner å fryse.

Kvaliteten på ullen er avhengig av hvordan dyrene har det, og derfor jobber Devold kun med utvalgte farmere som vet at bare friske og velholdte sauer produserer den ullkvaliteten Devold krever. Driften til de utvalgte gårdsfamiliene er ekstremt bærekraftig og miljøvennlig. De har innsett at en sau som nyter livet, lager bedre ull. En slik tankegang bidrar ikke bare til mer effektiv og bærekraftig drift, det øker også kvaliteten på Devolds klær. Seriene Devold Signature og Devold Breeze kan spores helt tilbake til farmen ulla er hentet fra – ganske kult?

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!