Devold har spesialisert seg på plaggene som varmer der det er viktigst: Innerst. De utvikler ullundertøy som både varmer i ekstreme forhold, isolerer når fukten kommer og som svaler og holder deg tørr når temperaturen stiger.

For at du skal få den beste opplevelsen ute, er det viktig at du velger riktig tøy til aktivitet og forhold.

Hiking serien

Hiking serien fra Devold er lette og myke plagg strikket i 100 % fin merinoull. Denne kvaliteten har god isoleringsevne og svært gode pusteegenskaper. I tillegg til at ull naturlig regulerer kroppstemperatur etter aktivitet, er Hiking utstyrt med strategisk plasserte nettingpaneler for å sikre optimal ventileringsevne.

Breeze serien

Devold Breeze i 100 % premium merinoull. En kortermet ulltrøye når det er behov for et mykt, fleksibelt og ultralett plagg, som kan brukes året rundt. Vår fineste kvalitet, som er svært myk og skånsom mot huden

Merino med trykk

Behagelig og lett t-skjorter laget i merinoull som er like komfortabel på varme som på kalde dager. Ull puster godt, trekker til seg fuktighet og regulerer derfor temperaturen mot huden på en effektiv måte.

Kvalitet er sporbart

Merinoull er blant verdens mest etterspurte ull, og et førsteklasses tekstilvalg. Plagg i ren merinoull egner seg veldig godt til fysiske aktiviteter både på sommer som på vinter, på grunn av plaggets eksepsjonelle pusteegenskaper som bidrar til at du verken blir for varm eller begynner å fryse.

Kvaliteten på ullen er avhengig av hvordan dyrene har det, og derfor jobber Devold kun med utvalgte farmere som vet at bare friske og velholdte sauer produserer den ullkvaliteten Devold krever. Driften til de utvalgte gårdsfamiliene er ekstremt bærekraftig og miljøvennlig. De har innsett at en sau som nyter livet, lager bedre ull. En slik tankegang bidrar ikke bare til mer effektiv og bærekraftig drift, det øker også kvaliteten på Devolds klær. Seriene Devold Signature og Devold Breeze kan spores helt tilbake til farmen ulla er hentet fra – ganske kult?

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!