Siden 1887 har Brynje vært verdenskjent for kvalitet, funksjonalitet og varighet. Da Tenzing Norgay og Sir Edmund Hillary kom først opp på Mt. Everest i 1953, var det med Brynje innerst mot huden.

Brynje brukes av forsvaret, ekspedisjonsfolk, folk i tøffe yrker - og deg og meg som ferdes ute i vær og vind. Netting-konseptet var det Brynje som fant opp. Med netting innerst og ull utenpå, holder vi deg varm, tørr og sterk.

Expedition 2.0

Kraftig skallserie, beregnet for høyfjell og ekspedisjoner i kalde omgivelser. Den er laget for å vare i mange år, og gir meget god beskyttelse i vær og vind på klodens mest ugjestmilde steder.

Arctic

Arctic-serien er et innovativt to-lags funksjonstøy basert på Brynjes unike nettingstruktur innerst mot kroppen kombinert med den beste merinoull på utsiden.

Super Thermo

Når du blir varm, produserer kroppen svette for å kjøle deg ned. Hensikten med det innerste laget er å frakte fukt vekk fra kroppen og holde deg varm når du ikke er i bevegelse.

Tester fra Krigsskolen og Sintef har slått fast at Super Thermo netting av Polycolon er det undertøyet som tørker raskest og isolerer best innerst mot huden.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!