Wool Thermo Light T-shirt
Dame

749,-

Velg farge (Sort)

 • Sort

Velg størrelse

Om produktet

Wool Thermo Light T-shirt er en nettingskjorte laget av fin merinoull og ekstra liten maskeavstand. Den har et feminint snitt med god lengde, og er litt mer diskret i bruk for seg selv en de nettingplaggene med stor maskevidde. På brystet er det brukt vanlig ullstoff. Nettingplaggene har en rekke egenskaper som gjør at de er ettertraktet som undertøy til vekslende forhold og aktivt bruk. Luften blir fanget inne i nettingingen når den blir brukt i kombinasjon med et annet plagg, og gir dermed varme. Den tørker mye fortere en vanlige plagg, og slipper fukt ut bedre. Dette er et plagg som fint kan brukes både på vinter og sommer, enten for seg ...

Wool Thermo Light T-shirt er en nettingskjorte laget av fin merinoull og ekstra liten maskeavstand. Den har et feminint snitt med god lengde, og er litt mer diskret i bruk for seg selv en de nettingplaggene med stor maskevidde. På brystet er det brukt vanlig ullstoff. Nettingplaggene har en rekke egenskaper som gjør at de er ettertraktet som undertøy til vekslende forhold og aktivt bruk. Luften blir fanget inne i nettingingen når den blir brukt i kombinasjon med et annet plagg, og gir dermed varme. Den tørker mye fortere en vanlige plagg, og slipper fukt ut bedre. Dette er et plagg som fint kan brukes både på vinter og sommer, enten for seg selv eller i kombinasjon med annet undertøy over.

I forhold til den vanlige thermo light i syntet tørker den noe seinere, men holder bedre på varmen når den først er fuktig. I tillegg lukter den mye mindre etter flere dagers bruk.

 • Stoff: Merinoull 80%, polyamid 20%
 • Vekt: 90 gram
 • Matrialvekt: 160 gram/kvadratmeter
 • Fri frakt

  Fri frakt på ordre over 1000,-

 • Gratis retur

  Gratis retur (kan også returneres i butikk)

 • Sikker betaling

  Sikker betaling med kort eller faktura