Laget for alt som kommer

Arc'teryx' uslåelige kvalitet og tidløse design har blitt mange sitt førstevalg når man skal kjøpe friluftsbekledning.

Se alt fra Arc'teryx

Alpha

Helt siden lanseringen av den ikoniske Alpha SV, har Arc’teryx og GORE-TEX pushet grensene for vanntett beskyttelse.

Tørr. Behagelig. Fokusert.

Det minimalistiske designet gir deg maksimal utnyttelse av den pustende GORE-TEX-membranen.

Ved å bruke ekstremt holdbare, men likevel pustende GORE-TEX PRO med Most Rugged-teknologi, har de kombinert to mest hardføre ytterstoffer for å oppnå stormbeskyttelse med utrolig lang levetid.

Velg SV modell (Stygt vær) for de mest holdbare materialene og den beste værbeskyttelsen for langvarig bruk i ekstra krevende forhold.

Velg AR modellen (Allround) for værbeskyttelse og materialer med høy ytelse, med vekt på allsidige egenskaper som takler forskjellige aktiviteter.

Hele veien til toppen – Nye Atom SL

Med redesignet av Atom SL hettejakke var målet å forbedre et Arc‘teryx ikon, samtidig som de beholdt den funksjonelle hettejakken så mange mennesker allerede hadde forelsket seg i.

Oppdateringene våren 2021 inkluderer en Anorakk-versjon, og oppdaterte materialer som Tyono™ 20. Det oppdaterte skallmaterialet øker luftgjennomstrømmingen under høy aktivitet, samtidig som den raskt kutter luftingen når intensiteten senkes – slik at du ikke blir så fort kald. I tillegg får du Coreloft™ Compact isolasjon, som beholder isolasjonen selv når den blir våt, øker pakkbarheten, og kombinerer lav vekt med overlegen ytelse.

Konseal klatrekolleksjon

Arc'teryx ble grunnlagt av fjellkatrere som visste hva de ville ha. Det gjør de fortsatt. Nå lanserer de sin nye Konseal klatrekolleksjon hvor kombinasjonen av industriledende slitestyrke og utrolig stretch gir uovertruffen komfort og ytelse.

Beta

Beta-serien er skapt for å levere gode, allsidige tekniske egenskaper, med pakkvennlig, pustende og holdbar vanntett beskyttelse i et bredt spekter av høyfjellsforhold og -aktiviteter.

  • SV (Stygt vær) for den beste værbeskyttelsen for langvarig bruk i ekstra krevende forhold.
  • AR (Allround) for værbeskyttelse og materialer med høy ytelse, med vekt på allsidige egenskaper som takler forskjellige aktiviteter.
  • FL (fort og lett) for minimalistiske klær med høy ytelse og lav vekt, for rask forflytning i varierende forhold.
  • LT (lav vekt) for minimalistisk design med høy teknisk ytelse og god holdbarhet i forhold til vekten.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!