Laget for alt som kommer

Arc'teryx' uslåelige kvalitet og tidløse design har blitt mange sitt førstevalg når man skal kjøpe friluftsbekledning.

Se alt fra Arc'teryx

Arc'teryx ble grunnlagt av fjellkatrere som visste hva de ville ha. Det gjør de fortsatt. Nå lanserer de sin nye Konseal klatrekolleksjon hvor kombinasjonen av industriledende slitestyrke og utrolig stretch gir uovertruffen komfort og ytelse.

Beta

Beta-serien er skapt for å levere gode, allsidige tekniske egenskaper, med pakkvennlig, pustende og holdbar vanntett beskyttelse i et bredt spekter av høyfjellsforhold og -aktiviteter.

  • SV (Stygt vær) for den beste værbeskyttelsen for langvarig bruk i ekstra krevende forhold.
  • AR (Allround) for værbeskyttelse og materialer med høy ytelse, med vekt på allsidige egenskaper som takler forskjellige aktiviteter.
  • FL (fort og lett) for minimalistiske klær med høy ytelse og lav vekt, for rask forflytning i varierende forhold.
  • LT (lav vekt) for minimalistisk design med høy teknisk ytelse og god holdbarhet i forhold til vekten.
Cold Weather Capsule

Cold Weather Capsule – Urbane klær som holder deg varm

Cold weather capsule består av tekniske hverdagsklær laget for å holde deg varm. Kåpene er designet for å takle alt det den kanadiske vestkysten har å by på om vinteren, enten det er snøstorm, regn eller temperaturer under frysepunktet. De tre alternativene fra Arc’teryx høsten 2020 er kåpene Sensa, Centrale og Patera, som holder deg varm og beskytter mot elementene med sitt rene design og urbane stil.

Alpha-serien

Ikoniske Alpha er en veteran i krevende høyfjellsforhold. Alpha serien har en finjustert balanse mellom lav vekt, lang holdbarhet, ergonomisk ytelse og overlegen værbeskyttelse. Dette er et solid valg for klatrere og fjellsportentusiaster som er ute etter et skall som kan brukes over hele spekteret av høyfjellsforhold.

Ved å bruke ekstremt holdbare, men likevel pustende GORE-TEX PRO med Most Rugged-teknologi, har de kombinert to mest hardføre ytterstoffer for å oppnå stormbeskyttelse med utrolig lang levetid.

Velg SV modell (Stygt vær) for de mest holdbare materialene og den beste værbeskyttelsen for langvarig bruk i ekstra krevende forhold.

Velg AR modellen (Allround) for værbeskyttelse og materialer med høy ytelse, med vekt på allsidige egenskaper som takler forskjellige aktiviteter.

Atom LT Hoody

Ikonet har blitt enda bedre

I over et tiår har hettejakken Atom LT vært et av Arc’teryx mest ikoniske produkter. Laget for å takle alt vinteren kan by på, har denne allsidige jakken varmet klatrere, turgåere, skiløpere, - ja til og med urbane byfolk.

Coreloft™ kompakt-isolasjonen vil holde på varmen selv når den er våt, og fibrene i materialet er laget for å tåle årevis med nedpakking og utpakking.

Lett og pakkbar, kan den enkelt pakkes i sin egen lomme eller stappes i en arm eller hette når du skal ut på tur.

Proton LT

Proton LT er laget med et innovativt isolasjonsmateriale som puster svært godt og derfor kan slippe ut overskuddsvarme.

På utsiden finner du det vann- og vindavvisende softshellmaterialet Fortius, men som fortsatt er gjennomtrengelig nok til at fuktigheten fra inne slipper ut. Stoff med mye stretch og kilestykker under armene gir svært god bevegelsefrihet.

Din handlekurv

Ingen varer

Gratis frakt på alle varer!
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!