Built for what’s to come

Arc'teryx' uslåelige kvalitet og tidløse design har blitt mange sitt førstevalg når man skal kjøpe friluftsbekledning.

Designet og utviklet i North Vancouver, Canada, et klima som er slående likt vårt, er det kanskje ikke så rart det treffer oss midt i hjertet. Her blir produkter utviklet og testet i vilt uvær og utfordrende terreng, slik at du kan være sikker på at utstyret tåler alle utfordringene.

Gamma SL Hoody & Gamma LT Pants

Allsidig beskyttelse for deg som følger naturens eget tempo

Vindavvisende, pustende hettejakken er perfekt for høyfjellsspesialister som vil ha økt bevegelighe. Et kraftig, vindavvisende ytterstoff avstøter fuktighet, og lett fleece på innsiden gir varme samtidig som den transporterer bort fuktighet. Dette er den varmeste Gamma-hettejakken av softshell i kolleksjonen Arc'teryx Essentials.

 
Nuclei FL jakke

Selv når man forflytter seg fort og lett i høyfjellet, vil det komme stillestående faser. Da er det viktig å holde seg varm og beskytte seg mot iskald vind.

Neste generasjon av Nuclei FL-jakken er designet av utøvere og er akkurat slik de ønsker den. Den er lettere, spenstigere, og har suverene varmeegenskaper i forhold til den lave vekten.

Squamish

Vindskallet du kan ta med hvor som helst

Superlette og superkompakte Squamish Hoody kan pakkes ned i sin egen lomme og veier nesten ingenting. Ha med deg Squamish i sekken hele sommeren.

Atom LT Hoody

Glimrende både som mellomlag og på egen hånd

Atom LT har velprøvde, allsidige tekniske egenskaper som fungerer både som mellomlag og på egen hånd. Den gir effektiv varme for aktiviteter med moderat intensitet og hyppige start og stopp. Den lette, spenstige og komprimerbare syntetiske isolasjonen Coreloft™ gjør jobben selv om den blir våt, og hybridstoffet på utsiden kombinerer vindbeskyttelse i hoveddelen med pustende fleecestykker med stretch i sidene.

Proton FL Jakke

Proton FL er laget i et innovativt isolasjonsmateriale som tillater bruk av netting inn mot kroppen. Dette gir svært gode puste- og fukttransporterende egenskaper. På utsiden finner du det vann- og vindavvisende softshellmaterialet Fortius, men som fortsatt er gjennomtrengelig nok til at fuktigheten fra inne slipper ut.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!