Arc'teryx' uslåelige kvalitet og tidløse design har blitt mange sitt førstevalg når man skal kjøpe friluftsbekledning.

Designet og utviklet i North Vancouver, Canada, et klima som er slående likt vårt, er det kanskje ikke så rart det treffer oss midt i hjertet. Her blir produkter utviklet og testet i vilt uvær og utfordrende terreng, slik at du kan være sikker på at utstyret tåler alle utfordringene.

Procline Comp jakke

Jakkene kombinerer gore windstoppermembran og lett softshell for best mulig kombinasjon av pusteegenskaper, bevegelsesfrihet og værbeskyttelse. Dette er hybridjakken med gode pusteegenskaper du vil ha på toppturer.

Alpha

Alpha serien har en finjustert balanse mellom lav vekt, lang holdbarhet, ergonomisk ytelse og overlegen værbeskyttelse. Dette er et solid valg for klatrere og fjellsportentusiaster som er ute etter et allroundskall som kan brukes over hele spekteret av høyfjellsforhold.

SV jakken passer i spesielt krevende alpine forhold, mens AR jakken fungerer i mange forskjellige alpine forhold.

BETA

Beta kolleksjonen består av vanntett, lett, og slitesterk produkter som er perfekt for allround friluftsliv. Beta produktene med Gore-Tex membran gir en optimal kombinasjon av slitestyrke, bevegelighet og pusteevne.

Zeta

På fjellet kan man ofte møte på uforutsigbart vær. Zeta serien er designet spesielt med tanke på å brukes som nødskall på korte fotturer. Det tynne og lette stoffet tar liten plass, så den kan alltid vøre med i sekken i tilfelle uvær.

Din handlekurv

Ingen varer
Fortsett å handle