Built for what’s to come

Arc'teryx' uslåelige kvalitet og tidløse design har blitt mange sitt førstevalg når man skal kjøpe friluftsbekledning.

Se alt fra Arc'teryx

Siden 1995 har samarbeidet mellom Arc'teryx og Gore utviklet seg til å bli et av de viktigste og mest innovative i hele friluftsindustrien. Arc'teryx kommer med sine designideer og innspill fra deres utøvere; Gore tar med sin vitenskap og teknologi.

Nye GORE-TEX PRO Most Rugged er det nyeste GORE-TEX materialet med maksimal holdbarhet for full vanntetthet over lange perioder. Membranen består av svært mange porer, godt over 1 milliarder per kvadratcentimeter faktisk. Den fungerer som lokket på en kasserolle med kokende vann. Er lokket for tett vil trykket bygge seg opp. Og uten lokket er innholdet dårlig beskyttet. Hadde du derimot hatt et lokk med ventiler ville dampen sluppet ut i kontrollerte former, samtidig som uønsket innhold ikke vil falle i vannet.

«Gram for gram. Kilo for kilo. Nye GORE-TEX PRO Most Rugged er virkelig den beste løsningen. Når været er dårlig, når forholdene er tøffe, da vil disse plaggene virkelig vise sin verdi. Vannet preller av, de er varme og tilnærmet uslitelige. Jo verre forhold, jo mer vil du sette pris på det.»

– Will Gadd, - Arc'teryx klatrer

Beta-serien 

Beta AR er skapt for å levere gode, allsidige tekniske egenskaper, med pakkvennlig, pustende og holdbar vanntett beskyttelse i et bredt spekter av høyfjellsforhold og -aktiviteter. GORE-TEX PRO med Most Rugged-teknologi – et neste generasjons materiale vi utviklet i samarbeid med Gore – garanterer maksimal holdbarhet.

Velg SV (Stygt vær) for den beste værbeskyttelsen for langvarig bruk i ekstra krevende forhold.

Velg AR (Allround) for værbeskyttelse og materialer med høy ytelse, med vekt på allsidige egenskaper som takler forskjellige aktiviteter.

Velg FL (fort og lett) for minimalistiske klær med høy ytelse og lav vekt, for rask forflytning i varierende forhold.

Velg LT (lav vekt) for minimalistisk design med høy teknisk ytelse og god holdbarhet i forhold til vekten.

Alpha-serien

Ikoniske Alpha er en veteran i krevende høyfjellsforhold. Alpha serien har en finjustert balanse mellom lav vekt, lang holdbarhet, ergonomisk ytelse og overlegen værbeskyttelse. Dette er et solid valg for klatrere og fjellsportentusiaster som er ute etter et skall som kan brukes over hele spekteret av høyfjellsforhold.

Ved å bruke ekstremt holdbare, men likevel pustende GORE-TEX PRO med Most Rugged-teknologi, har de kombinert to mest hardføre ytterstoffer for å oppnå stormbeskyttelse med utrolig lang levetid.

Velg SV modell (Stygt vær) for de mest holdbare materialene og den beste værbeskyttelsen for langvarig bruk i ekstra krevende forhold.

Velg AR modellen (Allround) for værbeskyttelse og materialer med høy ytelse, med vekt på allsidige egenskaper som takler forskjellige aktiviteter.

Atom LT Hoody

Ikonet har blitt enda bedre

I over et tiår har hettejakken Atom LT vært et av Arc’teryx mest ikoniske produkter. Laget for å takle alt vinteren kan by på, har denne allsidige jakken varmet klatrere, turgåere, skiløpere, - ja til og med urbane byfolk.

Coreloft™ kompakt-isolasjonen vil holde på varmen selv når den er våt, og fibrene i materialet er laget for å tåle årevis med nedpakking og utpakking.

Lett og pakkbar, kan den enkelt pakkes i sin egen lomme eller stappes i en arm eller hette når du skal ut på tur.

Proton LT

Proton LT er laget med et innovativt isolasjonsmateriale som puster svært godt og derfor kan slippe ut overskuddsvarme.

På utsiden finner du det vann- og vindavvisende softshellmaterialet Fortius, men som fortsatt er gjennomtrengelig nok til at fuktigheten fra inne slipper ut. Stoff med mye stretch og kilestykker under armene gir svært god bevegelsefrihet.

Din handlekurv

Ingen varer

Hos sportsnett.no får du gratis frakt
ved kjøp over 1000,-
(gjelder ikke ski, pulk, staver, sykkel eller buldremadrass)

Send oss en mail hvis du ikke
finner det du leter etter!